KBO De Goede Herder                                                   

Email: abvanzijl@gmail.com
Ab van Zijl Secretaris                                              BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
06-51088174                                                                                           K.v.K. 18074057
Mozartlaan 711                                                                         www.goedeherderzaal.nl
5011 ST TILBURG                                   Verenigingsgebouw: Isidorusstr 6, Tilburg,

 

 

Nieuwsbrief februari 2018

Beste leden van KBO de Goede Herder.
De dagen zijn al weer aan het lengen. Veel winter zullen we niet meer krijgen denk ik. Gewoon lekker weer om een wandelingetje te maken en ons zaaltje te bezoeken. Zoals u weet vier dagen in de week ’s middags geopend. Ook nog steeds op zondagmiddag. En we hebben besloten om dat tot 1 mei zeker nog te doen. En, na de zomer, vanaf september ook  weer. Tegen die tijd berichten we u daarover.

Samen uit eten.

Op 22 februari is vanaf half zes de zaal weer open. Voor winterkost deze keer.

Voorgerecht: Groentesoep. Hoofdgerecht: Hutspot óf boerenkool. Nagerecht: Banaan met slagroom.

De kosten zijn wederom (incl drankjes én koffie of thee na afloop) € 10 (Ook voor introducees) . Inschrijven kan op maandag en vrijdag, tussen 13 en 14 uur, tot uiterlijk 19 februari.

Babbeltruc.

Diefstal door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen. In sommige gevallen gebeurt dit in combinatie met bedreiging en/of geweld. Dieven doen zich soms ook voor als meteropnemer of reparateur. Of ze vragen om een glas water of een pen, terwijl een handlanger het huis binnenglipt. Deze zogeheten babbeltrucs zijn bedoeld om mensen op te lichten. Het gebeurt voornamelijk aan de deur en bij pinautomaten. Denk niet dat het u niet overkomt, want de dieven zijn zeer behendig met hun smoezen.

Dinsdagmiddag 27 februari gaat Jan van Beerendonk en zijn team u daarover informatie geven. Waar u op moet letten en wat u daar uit voorzorg zelf al veel aan kan doen. U hoeft zich hiervoor NIET in te schrijven.
De zaal is open vanaf 14.00 uur. Jan begint omstreeks half drie. De toegang is gratis en u mag één introducee meebrengen. Het eerste bakje koffie of thee is gratis.

De volgende ONS én nieuwsbrief ontvangt u vanaf maandag 5 maart 2018.

Met vriendelijke groet,
Bestuur afdeling KBO de Goede Herder