KBO De Goede Herder                                                         Secretaris: Ton Brenders
Verenigingsgebouw:                                                                           Tel.: 06-29487101
Isidorusstraat 6, Tilburg                                                Email: ton.brenders@home.nl
Tel.: 013-4672871                                                    BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
www.goedeherderzaal.nl                                                                       K.v.K. 18074057

 

 

Nieuwsbrief januari 2019

Beste leden van KBO De Goede Herder. De feestdagen liggen alweer achter ons. We hopen dat jullie gezellige dagen hebben gehad. Het bestuur wenst iedereen een goede gezondheid en het beste voor 2019. Langzaamaan worden de dagen gelukkig ook weer wat langer, nog een paar wintermaanden te gaan en dan, op naar het voorjaar!

Activiteiten.

Natuurlijk gaan we weer “samen eten”. Dat doen we, als het even kan, op de laatste donderdag van de maand. De eerste drie donderdagen kunt u al vastleggen: 31 januari, 28 februari en 28 maart.

Ook voor de Algemene Leden Vergadering hebben we al een datum vastgelegd, vrijdag 29 maart.

Over de voorjaarreis denken we al na. En daar hebben we ook al ideeën over.

Houd dus de nieuwsbrieven in de gaten voor verdere informatie.

Als bestuur zijn we constant bezig met het organiseren van activiteiten tegen betaalbare kosten. Uit jullie reacties blijkt dat we dat goed doen. Maar schroom ook niet om ons aan te spreken als iets jullie wat minder bevalt, of beter nog, als jullie ideeën hebben. Over bestaande of nieuwe activiteiten. Spreek er ons over aan!

Inschrijven “samen eten” 31 januari 2019

We beginnen dit jaar dus op donderdag 31 januari, 17.30 uur. Zaal open 17 uur.
Op het menu staat:
Preisoep of lauwwarme salade met kip

Frites, shoarma met knoflooksaus en salade. I.p.v. shoarma met knoflooksaus kan ook een vleesspiesje met champignonsaus worden besteld.

Bavarois met slagroom
Inschrijven tegen betaling van € 10,- kan elke vrijdag- en maandagmiddag van 13 tot 14 uur tot uiterlijk maandag 28 januari in het zaaltje.


Verslag Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 20 december was onze Kerstbijeenkomst. Bijna tachtig mensen hebben genoten van muziek, een drankje en heerlijk eten. De reacties van veel aanwezigen was erg positief en daar zijn we natuurlijk blij mee, dankjewel. Voor volgend jaar hebben we nu alweer nieuwe ideeën voor invulling van deze middag maar ook van jullie kant zijn ideeën van harte welkom.
Ook afgelopen vrijdag was het gezellig druk op onze nieuwjaarsbijeenkomst. Na de koffie was er een drankje, een hapje en een snack. In een leuke en gemoedelijke sfeer werden de handen geschud en de beste wensen voor 2019 overgebracht. Op een groot scherm werden foto’s getoond van diverse activiteiten van afgelopen jaar.

Biljart.

Zoals de meesten weten hebben we een echt actieve, bloeiende en gezellige biljartclub binnen onze afdeling. Vier middagen in de week kunt u ze aantreffen op de twee biljarts die wij ter beschikking hebben. Ook in dit nieuwe jaar gaan we ervoor zorgen dat ze onder de beste omstandigheden de ballen kunnen laten rollen.
Onze secretaris Ton Brenders, ook erg actief als competitiebiljarter, wist in de laatste week van het vorig jaar beslag te leggen op de eerste plaats bij de Persoonlijke Kampioenschappen in zijn klasse van de KBO Kring Tilburg. Ton gefeliciteerd!

Overige activiteiten.

Tot mei, dus nog vier maanden te gaan, zijn we elke zondagmiddag open van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt er kaarten, sjoelen, tri- ominos etc. etc. Met een gezellig praatje natuurlijk.
Op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag op dezelfde tijden zijn deze activiteiten het hele jaar door zoals jullie allemaal weten. En natuurlijk elke woensdagmorgen onze gym club, gelukkig weer wat uitgebreid sinds de afgelopen zomer, maar ook hier kunnen we best nog wat nieuwe leden gebruiken. De kosten zijn erg laag.
En ten slotte ook onze maandelijkse bingo-middag nog natuurlijk. Elke tweede donderdag! Vanaf deze maand in een nieuw “jasje”.

Tot slot

De volgende ONS mét nieuwsbrief kunt u vanaf 4 februari weer tegemoetzien. Wist u dat deze nieuwsbrief ook terug te lezen is op de site van www.goedeherderzaal.nl Onder het kopje KBO kun je kiezen voor ‘nieuwsbrief” of “archief nieuwsbrieven”.

Bestuur KBO De Goede Herder