logo
Kom Bij Ons
KBO De Goede Herder                                                                       Secretaris: Ton Brenders
Verenigingsgebouw:                                                                                         Tel.: 06-29487101
Isidorusstraat 6, Tilburg                                                               Email: ton.brenders@home.nl
Tel.: 013-4672871                                                                  BANK NL52 RABO 0357 5792 40
www.goedeherderzaal.nl                                                                                      K.v.K. 18074057

Nieuwsbrief januari 2024

Beste leden van KBO De Goede Herder,

Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar.
Het grootste gedeelte van de meestal toch wel gezellige decembermaand zit er al op. Kerst én Oud en Nieuw liggen nog in het verschiet. Wellicht met een laagje sneeuw, zou leuk zijn. Dat komt dan wat meer overeen met de afbeeldingen op de wenskaarten die we ontvangen en versturen.

Verslagje Kerstbijeenkomst.

Afgelopen vrijdag hebben we onze Kerstbijeenkomst in het zaaltje gevierd. Door de grote belangstelling moesten we helaas enkele leden teleurstellen, de zaal is niet groter. Met 80 personen was het echt bommetje vol!
Na ontvangst met koffie of thee, én natuurlijk een sneetje van de kerststol, heeft iedereen genoten van de optredens van Bart van Loon. Die kennen we nog van vorige Kerstbijeenkomsten en natuurlijk van ons jubileum in april. Hij weet als geen ander hoe hij ons kan vermaken met zijn prachtige liedjes.
Het ontbrak niet aan de nodige hapjes, soep, hors d’oeuvre en de nodige drankjes. Advocaatjes met slagroom kwamen opvallend veel voorbij.
Op het eind van de bijeenkomst werd iedereen nog verrast met een leuke, unieke attentie. Diezelfde attentie krijgen alle leden, die niet aanwezig waren, natuurlijk ook.
U ontvangt die samen met de ONS en de nieuwsbrief, die je nu aan het lezen bent.

Nieuwjaarsreceptie woensdag 3 januari

De zaal is woensdag 3 januari vanaf 14.00 uur open. Inschrijven is niet nodig. Wij vinden het gezellig als jullie hierbij aanwezig zijn. Loop gerust even binnen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Opknapbeurt van de zaal

Zoals al eerder gemeld, is het zaaltje van donderdag 11 januari t/m donderdag 18 januari gesloten voor alle activiteiten, vanwege een fikse opknapbeurt.
Vrijdag 19 januari is de zaal weer open.

Samen eten Januari

Ook in het nieuwe jaar gaan wij, uiteraard, maandelijks onze activiteit “Samen eten” weer organiseren. Gebruikelijk op de derde donderdag, maar dat is om redenen niet altijd haalbaar. Bijvoorbeeld in januari en februari lukt het al niet. Let dus op de juiste datums zoals vermeld in deze nieuwsbrief. Vincent, onze huiscateraar, heeft voor de komende maanden alweer leuke suggesties gedaan, en indien mogelijk, zijn die seizoensgebonden.
Het menu voor de komende maand:
Romige mosterdsoep, geserveerd met brood en kruidenboter.
***
Diverse stamppotjes met spekjes, rookworst en jus.
***
bavarois met slagroom
***

Dit “Samen eten” in januari is op donderdagavond 25 januari vanaf 17.30 uur. Zaal open 17.00 uur.

Vanaf vrijdag 5 januari zitten wij op vrijdag-, én maandagmiddag tussen 13 en 14 uur weer klaar om jullie in te schrijven. Kosten zijn, inclusief drankjes én koffie of thee na, 15,00 per lid. Niet-leden betalen € 17,50. Inschrijven kan tot en met maandag 22 januari, 14 uur. In november hebben we met wat passen en meten toch meer dan 65 leden kunnen verwelkomen, en niemand teleurgesteld. Door uitbreiding naar 70 personen hebben we echt de limiet bereikt. Heb je interesse, ben er op tijd bij!

Tot slot

De volgende ONS, het februarinummer, komt uit op maandag 22 januari. Uiterlijk in die week wordt deze bij u bezorgd. Nog even goed om te weten:

 

Deze nieuwsbrief is ook terug te lezen op de site van www.goedeherderzaal.nl.  Onder het kopje van KBO kun je kiezen voor “nieuwsbrief” of “archief nieuwsbrieven”.
Het blad ONS is ook digitaal beschikbaar via de site: https://www.kbo-brabant.nl/ons-magazine/

Nico, Leo en Ton wensen jullie allemaal fijne feestdagen met familie, kennissen en vrienden en natuurlijk ook een gezellige jaarwisseling maar vooral een gezond

  

Bestuur KBO De Goede Herder