KBO De Goede Herder                                                   

Email: abvanzijl@gmail.com
Ab van Zijl Secretaris                                              BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
06-51088174                                                                                           K.v.K. 18074057
Mozartlaan 711                                                                         www.goedeherderzaal.nl
5011 ST TILBURG                                   Verenigingsgebouw: Isidorusstr 6, Tilburg,

 

Nieuwsbrief juni 2018

Beste leden van KBO de Goede Herder,
Wat een prachtige meimaand hebben we al gehad. Hopelijk zomert het zo door de komende maanden. Voor u ligt de laatste nieuwsbrief voordat de echte zomer begint.

Voorjaarsreis

Met een bijna volle bus gaan we donderdag 14 juni naar Giethoorn en omgeving. Nog even ter herinnering; graag aanwezig om 08.00 uur. De bus vertrekt om 08.15 uur. ’s Avonds omstreeks 20.45 uur zijn we weer terug.

Zaal gesloten

Van 21 juli t/m 29 juli is onze zaal gesloten. Met uitzondering van deze periode blijft het zaaltje gewoon open voor de activiteiten zoals u die gewend bent.

Leden gezocht voor onze biljartclub

Zoals bekend hebben wij een zeer actieve biljartclub binnen onze afdeling. Zij zouden graag het aantal leden willen uitbreiden. Niet alleen om een gezellig potje te biljarten, maar vooral in competitie verband. Als u interesse heeft kunt u zich melden bij Theo Janssen. Bijna elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag aanwezig, of via email; janssentheo6@gmail.com

AVG

Deze afkorting heeft u de laatste weken regelmatig gezien. Het staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming, die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is. Hierdoor krijgen mensen meer mogelijkheden om voor zich zelf op te komen bij de verwerking van hun gegevens. Wij als afdeling KBO hebben ons hier natuurlijk ook aan te houden. Daar waar nodig nemen wij onze maatregelen in de komende maanden.

 Tot slot

Wist u dat deze nieuwsbrief ook terug te lezen is op de site van www.goedeherderzaal.nl Onder het kopje KBO kun je kiezen voor “nieuwsbrief” of “archief nieuwsbrieven”. De volgende nieuwsbrief komt, vanwege de zomervakantie, pas uit met het verschijnen van de Ons vanaf 6 augustus.

Als bestuur wensen wij u een fijne zomer.