logo
Kom Bij Ons
KBO De Goede Herder                                                                       Secretaris: Ton Brenders
Verenigingsgebouw:                                                                                         Tel.: 06-29487101
Isidorusstraat 6, Tilburg                                                               Email: ton.brenders@home.nl
Tel.: 013-4672871                                                                  BANK NL52 RABO 0357 5792 40
www.goedeherderzaal.nl                                                                                      K.v.K. 18074057

 

Nieuwsbrief juni-juli 2021

Beste leden van KBO De Goede Herder,

Over een mooie lente met heerlijk weer dit jaar kunnen we kort zijn. Het was niet best lieve mensen. We hopen van harte dat het binnenkort verandert naar heerlijk ’s zomers weer, met natuurlijk wel af en toe een buitje. Al was het maar voor het stof….

Uiteraard volgen jullie al maandenlang het nieuws. Het nieuws over het onderwerp wat ons nu al meer dan 15 maanden in de greep houdt. De eerste echte versoepelingen dateren alweer van enkele weken geleden. Vanaf 19 mei is er weer meer mogelijk. De cijfers zijn stukken gunstiger en bevestigen dat we op de goede weg zijn.
Echter, ons zaaltje openen is nog niet aan de orde. Wellicht dat de aangekondigde persconferentie van 1 juni ons, met ingang van 9 juni, wel de mogelijkheid geeft om elkaar weer te ontmoeten. Gezellig samenzijn voor een spelletje kaart, sjoelen, biljarten, of zomaar een praatje. Hopelijk heeft iedereen dan ook zijn tweede vaccinatie gehad, zodat we optimaal “beveiligd” zijn.
Jullie informeren met een datum dat we echt weer open kunnen, en onder welke condities, kan helaas niet via deze nieuwsbrief in de komende maanden. We doen dat via e-mail. Naar alle e-mailadressen van de leden waarvan die bij onze secretaris bekend zijn. Als u denkt dat die van u nog niet bekend is bij hem, en u wil over dit onderwerp op de hoogte worden gehouden, stuur dan een e-mail naar ton.brenders@home.nl
Ook de flyer bij de ingang van het zaaltje zullen we gebruiken om jullie duidelijkheid te geven over de stand van zaken.

Mocht het inderdaad mogelijk zijn vanaf 9 juni, of mogelijk iets later, dan beperken we onze activiteiten tot alleen de openstelling van de zaal met de gebruikelijke activiteiten.
De bingo, de gymles, samen eten, de ALV en mogelijk ook een najaarsreis starten we op z’n vroegst pas in augustus weer op. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

Tot slot

De volgende ONS, het augustusnummer, komt maandag 26 juli uit. Daarin hopelijk het nieuws dat we onze, reeds genoemde, andere activiteiten ook weer verder gaan opstarten.

Deze nieuwsbrief is ook terug te lezen op de site van www.goedeherderzaal.nl.  Onder het kopje van KBO kun je kiezen voor “nieuwsbrief” of “archief nieuwsbrieven”.
Het blad ONS is ook digitaal beschikbaar via de site: https://www.kbo-brabant.nl/ons-magazine/

Bestuur KBO De Goede Herder

 

Onderstaande regels gelden natuurlijk pas na nieuwe regels vanuit de regering.

Afspraken De Goede Herderzaal ter voorkoming Coronavirus

Thuisblijven bij verkoudheidsklachten

lichte hoest of verhoging (koorts)? Blijf thuis en ziek uit!!

Basisregels

Als je 1x op het pompje drukt (1 druppel) is voldoende.

De automatische deur is buiten functie gezet.

Daardoor wordt en blijft dit voor deze middag uw stoel.

De gastdames voorzien jullie, op gepaste afstand, van consumpties aan tafel.

Gebruik dit bordje zodat op afstand gezien kan worden of het toilet vrij is.
Na bezoek van het toilet minimaal 20 seconden handen wassen.