KBO De Goede Herder                                                   

Email: abvanzijl@gmail.com
Ab van Zijl Secretaris                                              BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
06-51088174                                                                                           K.v.K. 18074057
Mozartlaan 711                                                                         www.goedeherderzaal.nl
5011 ST TILBURG                                   Verenigingsgebouw: Isidorusstr 6, Tilburg,

 

Nieuwsbrief mei 2018

Beste leden van KBO de Goede Herder,
Wat hebben we al mooie dagen gehad dit voorjaar, met hoge temperaturen. Alles weer groen. Het geeft ons weer energie! In deze nieuwbrief weer wat nieuwtjes en weetjes.


Voorjaarsreis

Er is massaal ingeschreven op de geplande voorjaarsreis van 14 juni naar Giethoorn e.o. Dat betekent dat alle leden en introducees die zich nu al ingeschreven hebben, verzekerd zijn van een plaats. We hebben een bus met 62 zitplaatsen, en daarvan zijn er op dit moment nog slechts 7 niet bezet. Mocht u zich nog bedenken, doe het snel, want vol is vol.


Bingo

Gebruikelijk is om de maandelijkse bingo te houden op de 2e donderdagmiddag van de maand. In mei valt dit echter op Hemelvaartsdag, 10 mei. Om deze reden is deze verplaatst naar donderdag 17 mei. Ook die van juni verschuift doordat we de voorjaarsreis op die donderdag de 14e juni hebben gepland. Ook deze een week later, en dus 21 juni.


Theo Janssen  

Donderdag 26 april is Theo Janssen aangenaam verrast. Hij werd door de burgermeester van Tilburg, Theo Weterings, ontvangen in de Concertzaal en werd in het zonnetje gezet voor zijn vele vrijwilligerswerk wat hij de afgelopen jaren heeft verzet. Ook voor KBO de Goede Herder is hij op veel fronten actief als vrijwilliger. Hij kreeg een lintje en is opgenomen in de orde van Oranje-Nassau. Je hebt het echt verdiend Theo. Gefeliciteerd!!!


Biljarten: de Goede Herder

Wij zijn een actieve en sociale biljartvereniging die graag aan diversen wedstrijden meedoet en vooral aan de KBO competitie. Wij zijn op zoek naar nog enkele biljarters die graag een potje biljarten maar vooral in competitieverband mee willen spelen.
Heeft u interesse, meld u zich bij Theo Janssen: tel. 0618955942


Contributie 2018

Tijdens deze ALV is de contributie voor dit jaar ongewijzigd vastgesteld op € 22. Deze zal eind mei automatisch geïncasseerd worden van uw rekening. Alleen natuurlijk van degene die daarvoor ooit een machtiging hebben afgegeven. De overige leden krijgen een brief met daarin een verzoek tot betaling.


Tot slot

Wist u dat deze nieuwsbrief ook terug te lezen is op de site van www.goedeherderzaal.nl Onder het kopje KBO kun je kiezen voor “nieuwsbrief” of “archief nieuwsbrieven”. De volgende nieuwsbrief komt uit met het verschijnen van de Ons vanaf 11 juni. Een dubbelnummer omdat in de maand juli de Ons niet wordt gedrukt.