KBO De Goede Herder                                                         Secretaris: Ton Brenders
Verenigingsgebouw:                                                                           Tel.: 06-29487101
Isidorusstraat 6, Tilburg                                                Email: ton.brenders@home.nl
Tel.: 013-4672871                                                    BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
www.goedeherderzaal.nl                                                                       K.v.K. 18074057

 

 

Nieuwsbrief november 2018

Beste leden van KBO De Goede Herder.
Na het verzetten van de klok zitten we nu weer echt in de donkere tijd van het jaar. Zoals u weet kunt u voor een lekker bakkie en een praatje, viermaal in de week terecht in het zaaltje.
Ook in deze nieuwsbrief weer twee uitnodigingen om in te schrijven; “Samen eten” en de Kerstbijeenkomst.

Ledenpasjes

Met de ONS van de maand november, ontvangt u ook uw nieuwe ledenpas. Deze hebben wij u eerder dit jaar al toegezegd. Het heeft dus eventjes geduurd. Gastleden van onze afdeling ontvangen hun pas via de afdeling waar zij zijn ingeschreven.

Samen eten op 29 november

Voor € 12,- inclusief drankjes, bieden wij u onderstaand menu. U bent welkom op donderdag 29 november vanaf 17.30 uur. Inschrijven kan op vrijdag- en maandagmiddag van 13 uur tot 14 uur tot en met 26 november.
Het menu bestaat deze keer uit een mosselpannetje, frites, sausjes, salade, stokbrood met kruidenboter. Mensen die niet van mosselen houden, kunnen daarvoor in de plaats lekkere gemarineerde spareribs kiezen.
Als toetje een lekker Magnum ijsje.

Inschrijven Kerstbijeenkomst 20 december

Ook dit jaar natuurlijk weer onze Kerstbijeenkomst. Donderdag 20 december begint de bijeenkomst om 14 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De muzikale omlijsting wordt dit jaar wederom verzorgd door het trio Zand, Zeep en Soda. Verder gaan we u die middag verwennen met een lekker hapje en een drankje. De kosten zijn € 8,00 p.p. Inschrijven kan vanaf 19 november op maandag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 14.00 uur. Dit kan tot en met 14 december. Schrijf op tijd in, vol is vol!!

ANWB Automaatje Tilburg

In onze nieuwsbrief van augustus hebben we gesproken over het project “ANWB Automaatje” in de gemeente Tilburg. Indien u interesse heeft om gebruik te maken van het Automaatje of chauffeur wil worden, in het zaaltje liggen folders voor meer informatie. 

Verslagje excursie Provinciehuis op 26 oktober

Vrijdagmorgen 26 oktober vertrok een goed gevulde bus naar Den Bosch. Doel was het provinciehuis, ook wel de “erectie” van den Bosch genoemd. We werden daar met een fijne lunch verwelkomd door Ernst van Welij en Marcel Deryckere. Niet alleen leidden zij ons rond in dat prachtige pand, ook gaven zij ons inzicht in de “keuken” van Provinciale Staten.
Als afsluiting genoten we van een heerlijk drie gangen diner in Croy de Pettelaar.

Seniorenexpo

Van 15 t/m 20 januari 2019 wordt voor de 17e keer de Senioren Expo gehouden in Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het is de grootste 50+ beurs van Brabant. Wij zijn in het bezit van een aantal vrijkaartjes. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor melden bij het bestuur. Hier geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt.

Sluitingsdagen rond de feestdagen

U zult begrijpen dat we door de feestdagen niet op alle gebruikelijke dagen open zullen zijn. Het zaaltje is gesloten van vrijdag 21 december tot en met maandag 31 december.

Uitnodiging voor nieuwjaarsborrel

Onze Nieuwjaarsborrel wordt gehouden op vrijdag 4 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur. Schrijf deze datum alvast in uw agenda. Op deze dag kunnen we elkaar een gelukkig Nieuwjaar wensen met een lekker drankje en hapje. Deze middag is gratis.

AVG

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (A.V.G.) van toepassing voor alle bedrijven en organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) verwerken.
Ook K.B.O. Brabant, waaronder K.B.O. De Goede Herder valt, verwerkt uw persoonsgegevens in de ledenadministratie. Dit is nodig om te functioneren als vereniging en voor u als lid datgene te doen waarvoor u lid bent geworden.

Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en volgens bovenstaande wet- en regelgeving beschermd en alleen gebruikt voor de doeleinden die noodzakelijk zijn om als vereniging te kunnen functioneren. Hoe wij dit doen kunt u nalezen ons Privacy-protocol. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van de leden van het bestuur.

Regelmatig organiseren wij activiteiten voor u waarvan eventueel verslag gegeven wordt middels onze publicatiemogelijkheden. Mocht dit voor u problemen geven dan kunt u vooraf bezwaar maken bij het bestuur.

De volgende ONS mét nieuwsbrief kunt u vanaf 3 december weer tegemoet zien.

Bestuur KBO De Goede Herder