KBO De Goede Herder                                                         Secretaris: Ton Brenders
Verenigingsgebouw:                                                                           Tel.: 06-29487101
Isidorusstraat 6, Tilburg                                                Email: ton.brenders@home.nl
Tel.: 013-4672871                                                    BANK NL93 ABNA 0455 4684 00
www.goedeherderzaal.nl                                                                       K.v.K. 18074057

 

Nieuwsbrief oktober 2018


Beste leden van KBO De Goede Herder,

De prachtige zomer is voorbij nu. De donkere dagen breken weer aan. Als afdelingsbestuur zitten we niet stil voor het organiseren van nieuwe activiteiten.  Viermaal in de week (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) kunt u sowieso ’s middags van 13 uur tot 17 uur bij ons terecht voor een gezellig samenzijn. En natuurlijk hebben we ook nog onze gym club op de woensdagmorgen, en de bingo op elke tweede dondermiddag van de maand. Houd onze maandelijkse nieuwsbrief in de gaten.

Samen eten op 18 oktober

Ruim veertig leden genoten wederom van het drie-gangen menu op 27 september. Gewoonlijk organiseren we dit op de laatste donderdag van de maand. Echter in oktober is dat dan één dag voor ons geplande uitstapje naar het Provinciehuis in den Bosch. Vandaar één week eerder. Voor € 10,- inclusief drankjes, bieden wij u onderstaand menu. U bent welkom op 18 oktober vanaf 17.30 uur.

Het menu bestaat uit:

Lauwwarme salade van gevogelte of Groentesoep (met stokbrood).


Gebraden fricandeau met roomsaus

Aardappelmaantjes

Bloemkool

Perzik met ijs en aardbeiensaus.

Inschrijven tegen betaling kan elke vrijdag- en maandagmiddag van 13 tot 14 uur tot uiterlijk maandag 15 oktober in het zaaltje.

Excursie in oktober

U kunt zich nog inschrijven voor de excursie naar het Provinciehuis op vrijdag 26 oktober. Vertrek exact om 11.15 uur. Dus graag op tijd aanwezig. De kosten zijn € 35,00 per persoon. In tegenstelling wat in de vorige nieuwsbrief stond vermeld gaan we te voet van het Provinciehuis naar het restaurant. Het is maar vijf minuten lopen. Inschrijven, tegen betaling, kan elke vrijdag- en maandagmiddag van 13 tot 14 uur tot uiterlijk vrijdag 19 oktober in het zaaltje.

De volgende ONS mét nieuwsbrief kunt u vanaf 5 november weer tegemoet zien.

Bestuur KBO De Goede Herder